Miljø

Macserien sin forretningsidé er å jobbe for en renere verden gjennom å utvikle, produsere og markedsføre miljøtilpassede rengjøringsprodukter av høy kvalitet. Vi skal på et økonomisk og miljøtilpasset sett tilby våre kunder et komplett rengjøringskonsept som oppfyller forventinger til kvalitet, miljø og service. 

Vi skal kontinuerlig jobbe for å forbedre og utvikle vårt miljøarbeid. Et helhetlig perspektiv i alle miljøspørsmål må gjennomsyre vår virksomhet, og inspirere ansatte og kunder til å samarbeide for å drive arbeidet fremover på en miljøbevisst måte.

Superkonsentrat:

I konseptet inngår høykonsentrerte produkter for å unngå unødvendig transport av vann slik at man ivaretar miljøet med færre leveranser, lavere utslipp og mindre plastbruk. Våre superkonsentrerte produkter består av vannfri tensid som blandes og doseres ute hos kundene. Våre representanter hjelper deg med dosering og sørger for at du som kunde får den perfekte blandingen som er hensiktsmessig for deg. Vi anbefaler og tilbyr automatisk doseringsutstyr som forhindrer overdosering og dermed reduserer bruken av kjemikalier.

Hvorfor transportere og betale for vann?
Superkonsentrat gir mindre volum både under transporten og lagring, samt gir en enklere håndtering av produkter og mindre tunge løft. Det reduserte volumet fører til færre leveranser, som gir fordeler for både miljøet og økonomien. 

Den reduserte vannmengden gjør også produktene tolerante for frost.

Gjenvinningsteknologi: 

Som produsent og leverandør av rengjøringsprodukter til bilindustrien ser vi det som vårt ansvar å tilby våre kunder en løsning på deres utslipp. Derfor har vi valgt å samarbeide med Wash and Circulation System of Scandinavia AB, et av Sveriges ledende selskaper innen gjenvinningsteknologi.
Ved hjelp av vår kunnskap innen rengjøringsmidler og kjemikalier har vi sammen utviklet et unikt system med 100% resirkulering.